Vaderschapsverlof

Mark neemt een paar dagen/weken vrij – houd tijdelijk rekening met langere levertijd

Euphoria is een kleine onderneming en ik (Mark) ben als eigenaar van Euphoria meestal zelf het drukst met klanten helpen in de winkel en de online bestellingen verwerken. Maar naast eigenaar van Euphoria ben ik ook een (aankomend) vader. Aangezien het nu elk moment kan gebeuren neem ik daarom voor het eerst sinds de start van Euphoria vrij: “vaderschapsverlof” (tussen haakjes omdat het niet bestaat voor mannelijke ondernemers)

Maximaal 1-2 werkdagen extra – hopelijk sneller

De winkel in Heerenveen is zoveel mogelijk bezet tijdens openingstijden door vervangend personeel. Maar het kan zijn dat online bestellingen door het verlof wel een klein beetje vertraging oplopen. Dat gaat om maximaal 1-2 werkdagen vertraging. Dat komt doordat er nog geen getraind personeel voor is omdat Euphoria nog steeds een startende onderneming is. Mijn “verlof” daardoor alleen maar veel duurder zou worden. We hopen daarom op je begrip voor de situatie en dat Euphoria je bestelling alsnog mag verwerken (zij het zo’n 1-2 werkdagen later dan je gewend bent).

Zolang de melding op de webshop staat zal er MOGELIJK vertraging zijn. Ik zal alsnog mijn best doen om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Groet,
Mark
Eigenaar bij Euphoria

Geef een reactie